Severus

Archiv blogu

pátek 26. září 2014

Deset velkých tlustočervů

Pokračování malých tlustočervů. Děkuju Ilay, naší milé betičce :-) 
A přeju hezké čtení. 
 A jestli chcete, ať píšem, tak taky piště. Komenty. 

 Varování: 15+


Žánr: komedie


https://www.youtube.com/watch?v=o_oOoNyQed0



"Harry, míchej ten lektvar více odspoda, nesmí se připálit."

"Ano, pane."

Harry přikývl a pokračoval v míchání. Ani si nevšiml, jak se to stalo, ale najednou už nebyly jeho tresty utrpením. Byl to čas strávený experimentováním, zkoumáním a zajímavými rozhovory. Postupně dostával zodpovědnější úkoly, až najednou, jednoho dne, byly lektvary zábavné.

"Dones mi ty myší mozečky."

Harry se ušklíbl, byl rád, že ty nechutnosti konečně dělali jiní a on sám dělal jen zajímavější věci. Chápal, proč Snape zadával tolik trestů. Takhle měl vždy po ruce čerstvě připravené suroviny. A Snape jich měl skutečně velkou spotřebu. Když k němu Harry přišel, byl Snape buď skloněný nad pergameny nebo nad kotlíkem.

Myší mozečky byly na nejvyšší polici, Harry si musel přisunout židli. Měl patnáct a přitom nebyl vyšší než někteří třináctiletí spolužáci! To bylo vážně k vzteku!

"Mozečky, hned!" zakřičel Snape, soustředěný nad kotlíkem, blížili se k vrcholné a krizové části experimentu.

Harry na židli musel ještě trochu povyskočit. Trochu se zakymácela, ale zůstala stát. Musel to udělat znovu, napodruhé už skleničku s mozečky držel v rukou. A nerozbil přitom skoro nic! Až na takových 50 lahviček a 200 ampulek. Vlastně to Harrymu připomnělo domino, které měli ve škole. Jedna ampulka narazila na druhou, ta na třetí…Jejda, nevadí, že to trochu dýmí?

„Pottere!!!“

Harry seskočil ze židle a běžel ke Snapovi. Už měl napřáhnutou ruku a netrpělivě mumlal. Slyšel své jméno a slova „pitomý“ aVrazil mu sklenici do otevřené ruky a Snape obsah vsypal do kotlíku. Chvíli bublající lektvar sledoval, než se otočil k Harrymu.

"Jakou ingredienci jsem po tobě chtěl?"

"Mozečky."

"Ano. A čí mozečky?"

"Myší mozečky."

"Ne, to jsem neřekl. Chtěl jsem KRYSÍ mozečky. Pottere, ta vaše nepozornost nás právě stála pět hodin práce. A k čemu? Naprosto k ničemu!"

Harry se ušklíbl. Nenáviděl, když se k němu profesor choval jako během vyučování. Normálně, když spolu trávili čas ve sklepení, říkal mu prostě "Harry". Ale když byl naštvaný, vrátil se ke svému profesorskému módu.

"Ne, řekl jste myší mozečky!"

"Vím, co jsem řekl, Pottere, a vím, že posloucháte jen na půl ucha! Kdybyste se alespoň POKUSIL vnímat mě, nebyl by každý váš třetí lektvar k ničemu!"

"Jsem v lektvarech jeden z nejlepších!"

"Do nejlepšího máte hodně daleko. Konkrétně to je vaše lenost, co vám nedovoluje dosáhnout jakéhokoli úspěchu. Prostě se soustřeďte. Nebo snad chci po vašem mozečku, podobnému velikostí mozku brouka, příliš  mnoho?"

"Řekl jste myší mozečky!! Možná že se na vaší paměti projevuje přicházející stáří!" Harry se nemohl udržet, aby nekřičel. A když Snapovy oči bleskly hněvem, věděl, že zasáhl citlivé místo.

"Pottere, já nejsem starý!"

"Mohl byste být mým otcem!"

Snape Harryho chytil za zápěstí a přitáhl si ho velmi blízko k sobě. Bylo to děsivé. Snape nikdy, nikdy Harryho za zápěstí nechytal. Ne od té chvíle před třemi roky, když ho Harry odhodil v záchvatu paniky. I nyní se Harryho dech zrychlil, ale tentokrát by neřekl, že to, co se přes něj valí, je panika. Ústa profesora byla tak blízko, oči blyštivé hněvem byly děsivé i vzrušující a ruka, která držela Harryho zápěstí, vysílala do celého jeho těla elektrizující vlnky. Harry se nemohl pohnout, stál jako přikovaný a styděl se, když jeho penis začal reagovat na tu blízkou přítomnost. Jen doufal, že si toho profesor nevšimne, přece jen, ty vrstvy hábitu a tak...

"Mohl bych být klidně tvým přítelem, milencem, manželem, ale rozhodně NE otcem!"

Harry polkl, ale ani tak nedokázal nic říct. Ta slova byla tak tichá, cítil přitom mužův dech na svých rtech, dýchali stejný kyslík, a kdyby se teď silněji nadechnul, možná by se Snapovy rty přiblížily a dotkly se těch jeho.

Harry se rozhodl, nahnul se a překonal ty milimetry, které je tak neúprosně oddělovaly. Jeho vzrušení se otřelo o profesorovo stehno a Harry do pootevřených úst zasténal. Profesor jej posadil na stůl, který byl v rohu místnosti a strhával z něj oblečení. Vypadal jako posedlý, oči měl zastřené touhou, když Harryho začal líbat na ušní lalůčky a šíji. Za chvilku byl Harry svlečený a Severus si kleknul. Prsty jemně projel po Harryho vztyčeném penisu a pak jej vzal do úst. Harry zasténal a zaklonil hlavu, rukama se zapřel o stůl, na kterém seděl. Poprvé v životě pocítil něco takového a profesor mu věnoval takovou péči, když jej laskal!

Ani jeden z nich si nevšímal stále se ohřívajícího zkaženého růstového lektvaru. A přes Harryho výkřiky nešlo slyšet, jak kapičky z bublajícího kotlíku vylétávají ven a zasahují vedle stojící skleničku s ještě živými tlustočervy.


Poklidně si hovící tlustočervi začali bobtnat. Sklenička s nimi lehce nakřápla a poté se roztrhla. Tlustočervi se za chvilku mačkali na stole. Byl pro mě příliš malý. A tak se rozlezli. Slezli ze stolu, zatímco se stále zvětšovali, někteří prošli dveřmi a dostali se do prostorné chodby Bradavic. A tam dále vesele bobtnali. Jeden tlustočerv zůstal v místnosti a sledoval ty dva. Byl to tlustočerv, takový větší červený slimák, ne, vážně ho nezajímali způsoby lidského potěšení. Spíš přemýšlel, jestli by to nebyla dobrá sváča. Oba mu voněli po pampeliškách.

Severus se podivil nad vlhkostí, která ho obklopila. I Harry se probral ze svého post-orgasmového bezvědomí.

"Co to sakra je?"

Severus hledal svou hůlku, ale ne, neměl ji u sebe. Harry byl stále nahý- no, bylo jen jedno místo, kde by ji mohl mít schovanou a o tom Severus vážně pochyboval. To pod ním připomínalo velký jazyk a hladká svalovina je posouvala do- žaludku? 

"Do prdele, ten lektvar!"

"Profesore, nikdy jsem vás neslyšel klít?" zahihňal se Harry, evidentně ještě nechápal situaci.

"Uvedu vás do situace, pane Pottere. Právě se nacházíme vevnitř přerostlého tlustočerva."

"Cože? Ale to je blbost. Tlustočervi se živí rostlinama, pampeliškama a tak."

"Hm, co jsme to jen dneska dělali? Ráno? Před vyučováním? Můžete mi to připomenout, pane Pottere?"

"Sbírali jsme kytky, ne?"

Všude kolem to nechutně zapáchalo. Vážně odporné. Sliny a žaludeční šťávy je smáčely a museli se snažit se držet alespoň hlavou nad hladinou.

Harry se zazubil.

"Pottere, jestli jste to ještě nepochopil, my dva tady spolu teď nejspíš umřeme. A můžeme se jen modlit, aby způsob naší smrti nebyl zapsán na našich hrobech. Žaludeční šťávy nás budou pomalu rozpouštět, ale nebojte, kyslík nám dojde mnohem dříve.“

"Já se asi zamiloval. Je mi to teď nějak jedno." 

Severus se na Harryho podíval a nemohl se neusmát. Harry, jeho Harry. Zamiloval se. Do něj. Jen si vzpomněl, kolikrát se za ty tři roky proklínal a vzdával se naděje na to, že by někdy od Harryho tahle slova slyšel. Byl si jist, že pro něj nikdy nebude znamenat to, co Harry pro něj. Cítil se jako hnusný pedofil, když toužil po tom být prostě s Harrym. A Harry dospíval taky rychle. Jen se děsil toho dne, kdy se dítě změní v muže a najde si svou lásku. Někoho ze spolužáků. A už nebude mít čas ani chuť trávit čas s profesorem lektvarů. Přijde o Harryho společnost navždy. Dokázal by se vyrovnat s tím, že o něj Harry nikdy nebude stát. Zvládl by se přetvařovat a vypadat, že mu nevadí jeho vztahy s jinými. Ale nikdy by nepřežil to, kdyby Harry zmizel z jeho života. Na to ho prostě až příliš miloval.

A Harry skutečně vyrostl. A neotočil se k Severusovi zády. Vyznal mu lásku v žaludku slimáka. Tohle bylo Severusovo poprvé, ano, poprvé v životě někdo nepřímo řekl, že ho miluje. A dokonce na tak neobvyklém, romantickém místě. I kdyby se Harry k němu otočil zády, i kdyby jej tohle poblouznění přešlo, kvůli tomu, že ta slova slyšel, děkoval za život. A ne, Harry teď nezemře. Teď je jeho a nikdo mu ho nevezme.

Severus si vyhrnul rukávy svého hábitu a protáhl si prsty s neupravenými delšími nehty.

"Takže, Harry, už jsi někdy pitval tlustočerva zevnitř?"


26 komentářů:

  1. Vyznat lásku ve vnitřnostech tlustočerva... Zajímavé :D Moc hezké, díky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No kdo by o to nestál, že? :-D Díky za koment Archea :-)

      Vymazat
  2. Ach můj bože, to bylo naprosto skvělé.... Mám oči plné slz a škrábe mě v krku ( a taky mě bolí lícní svalstvo a mé okolí si myslí že mám záchvat). Děvče já Tě prostě žeru. Bude pokráčko? třeba o tom kolik bylo sežráno dalších studentů, nebo jak to Sev vysvětloval napůl ožranému Brumlovi? Ono je to vlastně fuk, hlavně když zas něco přibude a já se zbavím depresí (když se daří, ... však to určitě taky znáš)
    Takže děkuji za tvé krásné humorné perly, bez nichž bychom zřejmě (někteří i doslova) skákat z mostu.
    Moc se těším na další. Dag

    )

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyjo, tak tohle byl megapovzbuzující komentář, fakt! Teď mám chuť psát! Wochou! :-) Nevím, jestli bude pokráčko, spíš ne než jo, když si vezmu, kolik práce nám s Ilay tahle povídka dala, a pořád to nějak nešlo...Než sem v záchvatu vzteku a zoufalství napsala Ilay, že mě už nějaká tlustočervi nezajímaj a ať je tam klidně všechny sežerou :D
      Ačkoli to co píšeš o napůl ožraném Brumlovi není až tak marné, vidím ty Bradavice se studentama bez rukou, bez nohou...taková další romantická povídka, že?
      Moc ti děkuju za tak krásný komentář a já se určitě budu snažit psát dál, nesnáším, když jedu do práce a máme zpoždění kvůli tomu, že někdo skočil z mostu...Takže v rámci zachování pracovní morálky a dodržení pracovní doby prostě musím psát :D
      Pa Dag ;-)

      Vymazat
  3. hihi super pokračování :-D už to vidím Bradavice přemožené přerostlýma tlustočervama, to zní jako titulek od Holoubkové haha :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jej, teď si představ, jaké by to bylo, kdyby tlustočervi ovládli Bradavice, a každý tlustočerv by získal povahu toho, koho snědl...ten s Harrym a Severusem by se asi zcvoknul :D

      Vymazat
    2. jaj ten tlustočerv by asi vybuchnul :-D

      Vymazat
  4. Paráda, skvěle jsem se pobavila! A díky, že jsi ušetřila mé útlocitné srdce a nechala Harryho dosáhniut aspoň 15, než k tomu došlo! :-) Myslím, že tohle bylo nejoriginálnější vyznání lásky ve světě ff :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neboj, Pajko, to tak bylo v plánu. Líbila se mi ta představa, že Severus je prostě zamilovaný, ale přitom tak čistě, a ikdyž je to hodně přes čáru a pobuřující, tak on nic špatného vlastně neudělá...a líbilo se mi k tomu to slash video, jak o Harryho Severus odmala jakoby pečuje :-) hmmm :-)
      No, nejoriginálnější vyznání :D Ono když už do povídky člověk zapojí přerostlé slimáky, tak je málo věcí klišé, že? :D Ale četla jsem mnohem hezčí vyznání, ale vždy u dlouhých kapitolových povídek, kde se člověk stihl vžít do situace a udělal pak jen: "Ach!"
      Jsem ráda, že ses pobavila a díky, žes mi napsala :-)

      Vymazat
  5. Čtu to už, ani nevím po kolikáté, ale s těmi úpravami a tím co jsi tam přidala je to ohodně lepší... :3 vždycky mě prostě dokážeš překvapit..xDD :3 potřebuju od tebe něco dalšího, doufám, že se pilně snažíš a píšeš.. :3
    jsou to prostě skvosty .... :3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D Hlavně jsem něco ubrala :D Hlavně něco hrubého :D :D :D
      Já vím, strašně mi to trvá, prostě nestíhám :-/ Chtěla bych naspat druhou kapitolu OF, ale nějak se nemůžu rozhodnout, o čem to bude, základní dějová linie je super ale potřebujem ještě nějaké podpůrné linky, al´by se to dalo zpracovat...ale přemýšlím o tom furt, faktis! Nemáš ještě nějaký nápad? Vedlejší postavy, co taky zažívaj něco zajímavého?
      Díky za tvoji trpělivost, vím, že tuhle pvoídku sme řešily dlouho, furt sem otravovala, ale tak už je zveřejněná, tak je to za náma, snad :D Díky betičko, díky :-D

      Vymazat
    2. Ty, vůbec nemáš za co, to já jsem ten co ti přece děkuje... :3 jen tak dál.. :)

      A ohledně OF oki, mám teď chvilku čas, takže si jdu sednout k tomu, co už jsi napsala a jdu se mrknout a napsat ti přibližnější dějovou linku oki?.. :3 ono, možná by bylo super, pokud máš třeba facebook nebo skype, že by sis mě přidala mohli bychom o tom plamenně diskutovat..xDD za chvilku budeš mít v mailu, kdyžtak můj skype, sem ho nebudu dávat :D

      PS: hrozně se mi líbilo, jak ses mi v tom jednom mailu rozohnila, když už sis nevěděla rady to bylo prostě skvělé :))

      Vymazat
  6. Mam rada poviedku o tlustocervoch. Bolo to mile....Ester

    OdpovědětVymazat
  7. Milá Brokolice, sice máš v popisu sexu pár klišé (věnovat péči),ale opět jde o vynikající nezapomenutelný nápad, který ještě nikde jinde nebyl. (I kyž při představě, jak se prodíral tlustčervovým břichem, se mi zhoupnul žaludek).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D Popis sexu mi nějak nejde, uznávám, beta Ilay se mi při první verzi dokonce nestydatě smála! :D Představte si to, tse! :D Ale budu se snažit zlepšovat, ty máš vždycky super popisy...nezapomenu nikdy na ten Splněný sen :-O ty bláho.... (mimochodem, mnohem horší, než být spolknutý tlustočervem, vážně, nebuď cíťa :D Vzpomeň si na Deset malých tlustočervů a Harryho-představ si, že je to prostě přísada...jen ji kucháš zevnitř... :D)
      A díky za přečtení a za milý komentík :-)

      Vymazat
  8. Mononoke:
    Skvelé, trpezlivý Severus počkal, kým sa Harry zbaví tieňov minulosti a ten obrátil svoju pozornosť na exšpeha.
    V žalúdku tlstočerva...
    Prvé vyznanaie lásky a následne trochu praxe. A niet nad kreativitu: pitvanie zvnútra? Neupravenými dlhými nechtami?
    Dúfam, že bude pokračovanie.

    OdpovědětVymazat
  9. Mononoke:
    Skvelé, trpezlivosť Severusovi priniesla Harryho, ktorý sa zbavil tieňov minulosti.
    A priniesla mu aj prejavy lásky (slovom i perom...).
    Praxov sa človek zlepšuje a je kreatívnejší: napr. pitvanie zvnútra nechtami...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, Mononoke, člověk nikdy neví, k čemu mu budou dlouhé nehty dobré, viď? :D

      Vymazat
  10. Fůůůj, co je horší, že uvízli v břiše tlustočerva se vším tím slizem a šťávama, nebo že ho Severus bude zevnitř pitvat DLOUHÝMI NEUPRAVENÝMI NEHTY? :-D Sex jsem ani nepostřehla, jak byl rychlý, ale celkově jsem se bavila hezky. Děkuji :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D Vždyť je to super, a dostanou se ven! Co člověk neudělá pro přežití, že?
      Musím trochu zapracovat na popisu sexuálních scén. Trochu víc. Poprosíme Ilay :D
      Díky za přečtení :-)

      Vymazat
  11. Hele ten nápad je neotřelý a asi by jsi to nebyla ty kdyby se jim nestalo něco takového. Jen malá poznámka Tlustočervi se prakticky nehýbou a jsou schopni pozřít jen a pouze rostlinou stravu a to i ti velcí. Piš dál jen prosím méně nechutně pokud to je v tvé moci C.W

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tlustočervi fakt existujou? :D a safra :D Ok, tohle byli tlustočervi pod vlivem zpackaného lektvaru, tak myslím, že to jde zkousnout ;-) Méně nechutně? Tak to si přečti vykuchané tlustočervy, to je teprve mňamka. Člověk se prostě nezavděčí :D I tak díky za koment a přečtení :-)

      Vymazat
    2. Jasně , že existují stejně jako existuje růstový lektvar ale co vím tak tam nepatří krysí ani myší mozečky jenom krysí slezina:) Tedy alespoň to tvrdí J.K. Rowling.

      Vymazat
    3. to byl experimentální lektvar, samozřejmě že nebyl podle původního receptu, inovovali :D

      Vymazat
  12. No nemohla by se k nim připojit profesorka jasnovidectví a věštit z vykuchaných vnitřností tlustočerva? Ale nemyslím tím připojit se k určitým tělocvičným prvkům, že. Mám nejasný pocit, že věštby z vnitřností měly velký význam pro staré evropské kmeny:-) snad ještě v době římského impéria.:D opravdu velmi romantická scéna v žaludku, nic takového jako Jonáš a velryba, nebo některé děsivější Verneovky. Skvělá představa! Velký dík. sisi

    OdpovědětVymazat