Severus

Archiv blogu

pátek 15. srpna 2014

Musím se zeptat, odpusťte. Chtěli byste ode mě další povídku? Napište ano či ne, nebudu se zlobit, jen mě zajímá váš názor. Nebudu psát, pokud nechcete číst. Ale pokud ano?

10 komentářů:

  1. Rozhodne ano!!! Pohlavek byla moc zajímava jednorazovka. A jsem moc zvedava na další tve vytvory, i kdyz neco šťastnějšího by nebylo na skodu

    OdpovědětVymazat
  2. určitě, Pohlavek se ti podařil.

    OdpovědětVymazat
  3. Musíš! Nenech se odradit počátečním nedostatkem komentářů. Bude chvilku trvat, než si tě najde ten správný okruh čtenářů, kteří dokážou tvé povídky ocenit.
    Těším se na něco dalšího.

    OdpovědětVymazat
  4. Samozřejmě, že musíš pokračovat! Píšeš senzačně ;-)

    OdpovědětVymazat
  5. ano pohlavek byl boží ale příště něco veselejšího :)

    OdpovědětVymazat
  6. Děkuju vám za reakce, beru na vědomí a zkusím v příští povídce uchovat většinu světa na živu :D. Již na ní pracuju a zatím mě nikdo nenaštval, tudíž všichni žijí.

    OdpovědětVymazat
  7. Pokud za dobrý konec přestaneš považovat společnou smrt, smrt hlavních postav. Ráda si od tebe zase něco přečtu. Myslím, že spousta z nás čte povídky hlavně proto, aby se rozptýlila, unikla z ne vždy veselé reality, takže milujem šťastné konce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Budu se snažit být trochu optimističtější. Asi přímo veselou povídku s přeslazeným happy-endem nečekej, ale přijatelné konce ano ;-)

      Vymazat
  8. Píšeš zajímavě. Rozhodně pokračuj. :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Rozhodně ANO Pohlavek byl úžasný :)

    OdpovědětVymazat