Severus

Archiv blogu

sobota 4. října 2014

Jako ve snu

Varování: Mé první PWP...Tentokrát jsem navíc dělala betu sama sobě v podnapilém stavu...A Harryho jsem donutila zažít slast proti jeho morálce...

Slash, HP/hádejte kdo?

Žánr: PWP

„Myslel jste si, že jste hvězda, Pottere?“

Kopnutí do břicha donutilo Harryho ještě více se schoulit. Kde že to je?

„Všichni vás milují, viďte?“

Rána do obličeje, Harry si musel rukama zakrýt tvář. Byl to instinkt, stále se nedokázal zorientovat a prudká bolest a strach z další rány tomu zrovna nepomáhaly.

„Myslel sis, že ho zvládneš porazit? Zrovna ty?“

Horký dech, který Harry cítil na svých rtech, dával znát, jak blízko se k němu teď útočník sklonil. Příliš blízko na to, aby to bylo příjemné. Pod hlavou cítil studený pach kamene a hlíny. Vše kolem bylo tvrdé, jakoby ležel na skalním masivu. A hlas, který se nesl jakoby ozvěnou, se nepřestával vysmívat.

„Chudák náš malý Harry Potter. Zachránil svět čirou náhodou. Narodil se Potterovi, ano, zrovna jemu. A je naprosto stejný, jak příhodné. Malý, hubený, hloupý a krátkozraký. Ale dnes, můj milý, je den odplaty. Víš, co to znamená?“

Harry si opět zakryl tvář, ale svět kolem něj byl rozmazaný a točil se. Na co se ho to ptali?
„Ptal jsem se, víš, co to znamená?“

Někdo se mu pokoušel vyrvat z hlavy všechny vlasy. A spolu s nimi i tkáně a mozek a vůbec vše, co je uvnitř. Hlava neskutečně třeštila a ten NĚKDO  byl stále velmi blízko. A ten NĚKDO  se na něco ptal, a evidentně se mu nelíbí, že Harry nezná odpověď. Bolest zesílila a Harry tak slyšel další zvuk. Byl to křik plný bolesti, křik snad dítěte, které někdo týrá. Trvalo to další tři kopance do zadku, než si Harry uvědomil, že je to jeho křik. A svět kolem se nepřestával točit a třást.

NĚKDO byl zase blízko. Poznal to podle závanu osvěžujícího kouzla. Ano, i to mělo svůj typický zápach. Jako byste vypili desinfekci a zajedli ji mátou, takovou vůni Harry cítil. Proto tohle kouzlo využíval málokdo, každý hned věděl, že onen kouzelník se neměl čas osprchovat. Harry se za svůj život vlastně setkal s touhle vůní jen jednou a jméno, které jej přitom napadlo, způsobilo, že měl ještě větší strach.

Hledal roh, kde by byl alespoň chráněný ze strany, bylo mu jedno, jak nesmyslné takové jednání je. Šátral jednou rukou za sebe, až ucítil strukturu kamene. Přitiskl se k tomu místu, zatímco druhou rukou si stále chránil hlavu. Ještě není mrtvý, ne, ještě ne.

Studená ruka jej donutila zvednout se do polosedu. Chtěl se bránit, ale ruce měl najednou spoutané za zády a nešly odlepit. Svazovací kouzlo? Zakřičel, ale věděl, že jej nikdo neuslyší. Zaslechl svůj křik opakovaně, jak se ozvěna rozléhala prázdnou místností. Teplo slz bylo alespoň trochou útěchy.

„Stále tak vzpurný, Pottere? Neoblomný a drzý? Dnes tě naučím pokoře. Slyšel jsi už vůbec někdy to slovo?“

Otázka? Takže přijde další rána? Harry s sebou trhnul tak, že zády narazil do zdi a málem si vyrazil dech. Napadlo jej, že když bude uctivý, ta tmavá šmouha ho znovu neudeří.

„Ne, pane,“ slyšel se říct. Tohle je tedy slavný Potter, ten, kdo má osvobodit kouzelnický svět od Vol- ach, promiňte, od „Vy-víte-koho“. A přesto mu jeho instinkt přežití velí utéct, prosit a plakat. Byl stále jen dospívající kluk. Chtěl hrát famfrpál a myslet na školu, obdivovat děvčata a bát se lektvarů a…lektvary…Snape…po čistícím kouzle páchnoucí Snape? Ale ne, to přece nebylo možné. Snape byl sice hajzl, ale taky Harryho učitel. Brumbál mu věřil. A zachránil Harrymu život.

Několikrát. Nebo se snad všichni spletli?

Zničehonic měl Harry pocit, jako by byl nahý. Všude po těle mu vyskočila husí kůže a hrouda, která dosud seděla na jeho plicích, teď byla stokrát těžší. Co se s ním Sna- ne, šmouha, je to jen nějaká šmouha! Co se s ním šmouha snaží udělat? Nebo se mu to jen zdá? Ano, to bude ono. Chlad zesílil, protože se místnost ochladila, a teplé těleso, které hřeje na nahé- ne, na nahé jistě ne- na oblečené kůži-je jen nějaká mystifikace. Protože ta druhá myšlenka, že jde o dlouhý a silný penis profesora Snapa, je naprosto absurdní. Vůbec nic kolem nedává smysl.

Harry se několikrát zhluboka nadechl a pokoušel se probudit se. Věděl, že tohle všechno ej nějaký podivný sen. Poznal to snadno.  Snape ho donutil několika velmi bolestivými údery přetočit se do kleku a schoulit se, vystrkujíc svůj zadek na útočníka. Harry si byl prostě jistý, že by ho žádná bolest na světe nedonutila takto se obnažit a nastavit přímému útoku.

Jistota se dále upevňovala, když se něčí prst prodíral dost brutálně do jeho zadku. Ale ikdyž věděl, že je to sen, všechno se v něm stáhlo. Svaly vypověděly poslušnost, snad ani nebyly jeho? Tlak byl nepříjemný až bolestivý, ale když se prst uvnitř něj zkroutil, ucítil Harry něco nepředvídatelného. A ponižujícího v případě, že ten zvuk vydal on.

Nešlo to potlačit vůlí. Penis se mu naplnil krví, jakmile Harry ucítil prst dráždící jeho prostatu. Opět ponižující doklad nemožnosti této skutečnosti. Ano, je to sen, proto se vše kolem točí v nejasných obrysech. Slova, která Harry slyšel za chvíli, ho donutila zamyslet se nad absurdností jeho podvědomí.

„Harry, ano! Tak dlouho, Harry, tak dlouho jsem si představoval, jak ti ho tam strčím. Ano! Aaaa! Harrry, jsi můj, jenom můj! Řekni to! Řekni, že jsi můj!“

Harry se prohnul v zádech, když mu ruka Snapa- teda, šmouhy- zatlačila na bedra. A vykřikl slovo „Ano!“, za což se hned velmi styděl. Nechápal to, nevěděl, co se děje. Svět kolem něj bylo jen snění a ruka, která jej zatáhla za vlasy a zvedla jeho tvář ze země prostě, nemohla, ne, nemohla být skutečná. Chlad ale stále pronikal do kostí, tělo se třáslo zimou.

Harry nevěřil, že by se jeho penis mohl zvětšit ještě více, dokud ho ruka šmouhy nezačala tvrdě zpracovávat a její zuby nezanechaly bolestivý podpis na jeho krku. Kdo to zase vykřikl? A není to jedno? Najednou bylo všechno jedno. Jestli jde o sen nebo realitu, jestli krev, kterou cítí na rozdrásaných kolenou je skutečně jeho? Kdo by se o to staral, když každý další jednoduchý pohyb přinesl tolik rozkoše! A tak se Harry pohnul vstříc tomu něčemu teplému a pulsujícímu, to dráždilo jeho prostatu i představivost. Snad to není tak špatné, snad Harry není jediný, kdo v noci sní o jednou ze svých profesorů a o dráždivých sexuálních hrátkách.

A když si Harry představil, že svět kolem něj je skutečný a že vzdechy pochází od Snapa, že to jeho ruka teď pevně svírá jeho vlasy  a poskytuje bolest i rozkoš zároveň, že to jeho zuby právě sevřely kůži na krku, vystříkal do prázdna všechno své sperma. A jako mávnutím proutku svět kolem něj přestal existovat a stud se v něm zjevil.

Severus Snape ucítil zbloudilou slzu kanout z jeho očí. To když si ředitel Brumbál prohlížel jeho vzpomínky. Harry Potter byl zajat. Severus jakožto někdo, kdo měl k němu vždy zášť a toužil po pomstě, byl vhodným kandidátem na první kolo mučení. Byl to dar od Temného Pána. A tak měl za úkol Harrymu ublížit. Mohl ho zbít. Merline, mohl ho zabít! A on najednou pocítil vášeň a přestal na chvíli uvažovat. Možná, že něco cítil vždy, snad proto se tak zoufale snažil toho kluka nenávidět. A teď všechen svět a všechny zdi, které si kolem sebe vystavěl, padly. Proč? Jen pro to, aby se na malý okamžik mladé tělo pod ním chvělo. Jen pro to, aby to Harrymu Potterovi nechvíli ulehčil. Nechtěl ho zbít. Chtěl mu dopřát potěšení. A když jej napadl způsob, jak uspokojit Temného Pána i Harryho… Ale stálo to za to? Potěšení, které Harry prožil jen díky vlivu svých teenagerovských hormonů?

Aby na malý okamžik zmizely ze Severusova srdce smutek a bolest, vztek a ta strašná sebenenávist?  Jen aby na prchavý moment někoho utěšil… Tak zaplakalo podruhé a naposled srdce Severuse Snapa. Naposled před tím, než se nadobro zatvrdilo, než vykrvácelo svou poslední emoci, svůj poslední žal. Protože věčně se s krvácejícím srdcem žít nedá.


Albus Brumbál se mračil poté, co vysvobodil Harryho Pottera. Bylo namáhavé a vysilující vytvořit tomu chlapci kompletně nové vzpomínky. Na celý jeho rok v Bradavicích. Severus Snape pracoval na svém výsměšném úšklebku. Možná to nebude tak těžké tvářit se, jakoby se nic nestalo. Jakoby celý rok Harry prožil v klidu se svými přáteli a nepřítelem profesorem lektvarů.


Harry zamrkal, rozhlížel se po ošetřovně. Usmál se na Brumbála, jeho úsměv zamrznul, když spatřil Severuse ve stínu místnosti. Málokdo si všimnul nenápadného ohybu, kterým si Harry upravil deku a jemného ruměnce, který se mu rozlil po tvářích. Jen Albus se podíval na Severuse tím svým vševědoucím pohledem. Ucítil, jak mu srdce začalo divoce tlouct. No dobře, možná že ještě není mrtvé. A možná že předstírat nenávist, pohrdání a výsměšný pohled nebude až tak snadné…

12 komentářů:

  1. úžasné, zanechalo to ve mě velký dojem jako vždy ;-) je to opět takové temnější, ale super ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hm, děkuju :-)To mě těší, že to zanechalo dojem! Není to až tak temné, ne? Měla jsem až neuvěřitelně dobrou náladu, když jsem to psala! :D

      Vymazat
    2. pravda v porovnáním s Realitou to temný fakt není :-D

      Vymazat
    3. No právě :D Si říkám, nikdo neumřel, Harryho dokonce zachránili, a kdyby měla povídka úspěch, dovedu si představit i krátké pokráčko s Harrym, který nechápe, co se to s ním děje, a jak se mu podvědomé vzpomínky vracejí, a Severus, který se snaží dělat, jakože nic...

      Vymazat
  2. Takže Myla Broskvi..xD našla jsem si čas na svoje první přečtení..xDD takže musím říct je super, když se oběti začne líbit znásilnění že... :333 *tohle je prostě můj šálek kávy co se PWP týče, taky to hodně používám..xDD* to sis možná všimla..xDD
    Musím říct, že tohle je skvost pokud se jedná o tvé první PWP, i když já bych ocenila víc té sexuální scény, znáš mě...xDD jsem na tohle dosti rejpal, když je to PWP musí tam být hodně sexu..xDD
    No a dál jelikož jsem si to zatím přečetla jen jednou..xDD tak jsem tam zatím moc chyb nezaznamenala..xD jenom Ukotvil >.> Jak může někdo ukotvit ruce za zády, můžeš ukotvit jenom loď..xDDD chce to jiný výraz..xDD a zbytek ti pak napíšu v Mailu..xDD dnes večer až se dostanu domů z práce..xDD
    Jinak to opravdu stojí za to, měla bys svičit sexuální scény na PWPčkách dál... já ti to jako tvá beta schvaluju haha..xDDDD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tyy jooo já napsala mylá s tvrdým i to je moc oprava Milá..xDDDD *facewall*

      Vymazat
    2. Všimla sem si :D Taky je to taková moje oblíbená fantazie :D Podle mě je to zlepšení, oproti minulé sexuálí scény, kteoru sem vlastně skoro celou přeskočila :D Neboj, bude se to prodlužovat :D

      No mě by to Myla ani nedošlo-ne, že je to špatně, já to slovo prvně prostě vůbec nepochopila. Soustředila sem se totiž na tu Broskev. Sakra, sem snad kulatá a chlupatá? Ne, sem košatá a podceňovaná zelenina :D

      Takže mi doporučuješ trénink? Hej, na to PWP musím být hooodně v náladě, to se mi nestává často, tolik chlastu doma nemívám :D

      Já myslím, že ukotvil je v klidu, ale ještě si to promyslím :D Ukotvil...hmmm....nemůžu to v textu najít :D Nevymýšlíš si? :D

      Vymazat
  3. Super! Uz se moc tesim na dalsi povidku! :)) A souhlasim s tvym nazorem, ze Harry a Severus jsou jediny pravy par :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, a přesně tak! Ostatní jsou jen parodie, ti dva prostě patří k sobě! :D

      Vymazat
  4. Jo tak tohle bylo super. A jestli to bude mít to slíbené pokračování tak já se budu mooooc těšit. Jen tak dál :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ;-) pokud mě představivost neopustí :-D Díky :-)

      Vymazat
  5. Pěkné. Sice poněkud temnější, ale nakonec se mi to líbilo. Severusovo prožívání je napsané hezky.
    Profesor

    OdpovědětVymazat